FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

AwpLand Avokaado purskkaev 2 liitrit

6,55 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 13,10 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm9006
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Awplandi avokaado koerajooja - teie lemmiklooma tervisliku vee allikas
Awplandi avokaado koerajooja! Selle jooja armas avokaado disain meelitab teie lemmiklooma, pakkudes neile värsket ja puhast vett ning muutes nad joogiveega armastavaks.

Peamised omadused:

BPA-vaba ja ohutu konstruktsioon: Valmistatud kvaliteetsetest ABS-materjalidest, mis on hügieenilised, vastupidavad ja kriimustuskindlad. Intelligentse pumbaga süsteem tagab ohutuse ja näitab elektrikatkestusi, vältides seega kuiva põlemist.

Ülivaikne töö ja joomise julgustamine: Ülivaiksel pumbal (alla 30 dB) on väike energiatarve, nii et kuulete ainult voolava vee meeldivat kohinat. See on ideaalne valik häbelikele või häbelikele lemmikloomadele, et juua mugavalt joomajast, ilma et see häiriks teid või teie lemmiklooma.

Suur mahutavus ja hädaolukorra veehoidla: 2L automaatsel koerajoojal on tõhus joogiala, mis sobib ideaalselt väikestele ja keskmise suurusega lemmikloomadele. Ükskõik, kas olete ärireisil või lihtsalt kodust eemal, võite olla kindel, et teie karvasel sõbral on alati juurdepääs värskele veele.

Sinise valguse efektiga veetaseme aken: Awplandi koerajooja täiendusversioonil on läbipaistev aken, mis hõlbustab teie lemmiklooma kogu veetarbimise jälgimist. Sinine tuli põleb alati, mis näitab normaalset tööd, nii et teie lemmikloom saab kergesti leida jooja isegi öösel.

Mugava USB-pistikuga: Joogi saab hõlpsasti laadida USB-pistikuga, välistades vajaduse toitepistiku või patareide järele. Lihtsalt ühendage kaabel, et teie lemmikloom saaks alati värsket vett nautida.

Ärge kartke täna hankida Awpland Muski avokaado koerajoojat ja veenduge, et teie lemmikloom oleks korralikult hüdreeritud ja terve!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.