FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Auto veakoodi lugeja Bluetooth os DS150e

30,33 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 60,66 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm8141
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


6 tükki tekstiilplaatidest: Tekstiilplaatide pesurid kaitsevad teie lauda einestamisel või toidu serveerimisel. Nende pehme ja paks materjal kaitseb lauda kriimustuste ja kuumuse eest, mida võivad põhjustada kuumad nõud või plaadid. Neid tekstiilipesureid on lihtne puhastada ja neid saab ka masinas pesta.

6 tükki rannasõidulaevu: Rannasõidulaevad kaitsevad suurepäraselt lauda külmade jookide või kuumade jookide põhjustatud kondensatsiooni eest. Need praktilised seibid imavad jookidest niiskust ja takistavad lauapinna märjaks saamist või määrdumist.

6 lusikatäit nuge, kahvlihoidjaid: Lusika-, noa- ja kahvlihoidjad pakuvad praktilist lahendust söögiriistade korrashoidmiseks laual. Seega ei hoia nad mitte ainult lauda puhtana, vaid annavad söögi ajal ka elegantse ja korras välimuse.

Laxllenti lauapesur pole mitte ainult kasulik ja funktsionaalne, vaid sellel on ka spetsiaalne disain, mis loob söögilauas meeldiva atmosfääri. Komplekti materjal on kvaliteetne ja vastupidav, nii et naudite selle kasutamist aastaid.
See on ideaalne valik igaks juhuks, olgu see siis pereõhtusöök, sõprade kokkutulek, pidulik eine või isegi igapäevane kasutamine. Laxllent lauanõud võivad olla ka suurepärane kingitus perele või sõpradele, kes hindavad kodus söömise erilist atmosfääri ja stiili.

See kvaliteetne lauanõude komplekt on nii elegantne kui ka praktiline neile, kes pööravad tähelepanu detailidele ja kellele meeldib end oma kodus ümbritseda stiilsete aksessuaaridega. See viib lauakultuuri uuele tasemele ja aitab garanteeritult kaasa nauditavamale einele.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.