FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

AURUPESUR 10in1 SURVEPUHASTI TARVIKUD

23,58 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Läbi rääkima
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
891 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
SKU:
CR 7021
EAN:
5908256835153

Kontakt Helistage

AURUPESUR 10in1 SURVEPUHASTI TARVIKUD - kirjeldus


SURVEPESUR CAMRIC Aurupuhasti koos funktsionaalsete näpunäidete komplektiga on tõhus lahendus nii igapäevase kui ka juhusliku puhastamise probleemidele. Kõrgrõhu all eralduv aur jõuab raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse.

PESURI EELISED:AURURÕHK 3,5 BARPOWER 900-1050WTANK MAHT 350ML10 TARVIKUD KAASASMUGAVMUGAV KÄEPIDE KÕRVALDAB BAKTERIDKAASASOLEVATE ÜLEKATETE ABIL SAATE KASUTADA AURU JÕUDU AKENDE, POLSTERDUSE VÕI RASKESTI LIGIPÄÄSETAVATE KOHTADE PUHASTAMISEKS VANNITOAS.

~ KÕIK, MIDA VAJAD!1 - PARY2 NUPP - UCHWYT3 - ZASILAJĄCY4 KAABEL - VEEPAAK5 - KONTROLNA6 LAMP - SZCZOTKA7 - ZAKRZYWIONA8 OTSIK - VEE KÜHVEL9 - LEJEK10 - KLAASI PUHASTAMINE CAP11 - CZYSZCZENIA12 OTS - SZCZELIN13 PUHASTUSNIPP - MIKROFIBRY14 KORK - LÜHIKE DYSZA15 - VEEPAAK COVER16 - DRUCIANA17 HARJA - PIKENDUSVOOLIK

~ TARVIKUD HÕLPSAKS PUHASTAMISEKS! Lisaks erinevatele lisaseadmetele sisaldab komplekt ka kasulikke lisatarvikuid: spetsiaalne riie, kolonni otsik, mõõdulint ja lehter veemahuti täitmiseks. TASASTE JA RASKESTI LIGIPÄÄSETAVATE PINDADE PUHASTAMINE ON VÕIMALIK TÄNU ARVUKATELE NÄPUNÄIDETELE: HARJA - kasutatakse enamiku pindade, näiteks põranda, mördi, terrassi või rõdu puhastamiseks. TRAATHARI - võitleb kriimustuskindlatelt pindadelt kõige raskema, ka vana mustusega. Metall- või betoonpindu saate hõlpsalt puhastada ilma neid hävitamata. PUHASTUSOTS - selle otsa piklik kuju võimaldab teil puhastada mugavalt ja vaevata manööverdada. PRAGUDE PUHASTAMISE NÄPUNÄIDE - see jõuab mustuseni isegi raskesti ligipääsetavates kohtades. See toimib hästi mööbli, auto või garaaži puhastamisel. AKNAPESU ÜLEKATE - saab suurepäraselt hakkama puhastamise ja vee eemaldamisega mis tahes klaaspinnalt. MICROFIBER OVERLAY - mõeldud polsterduse, vaipade või kardinate puhastamiseks. Kuum aur on efektiivne rasvast ja toidust raskesti eemaldatava mustuse vastu.

KÕIGE OLULISEMAD PARAMEETRID:TOOTJA - CAMRYVOLTAGE - 220-240V ~ 50HzVÕIMSUS - 900WMOC MAX - 1500WMAHUTAVUS RESERVUAAR - 350MLPAKENDI MÕÕTMED - 18 x 26 x 25CMWseade on valmistatud esimesest isolatsiooniklassist ja ei vaja maandamist. ORIGINAALPAKENDIS TOOTEL ON JUHISED POOLA JA PALJUDE TEISTE KEELES.


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi
  • Maestro

Transpordiliigid

  • Ise järgi minemine
  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.