FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Amaz elektriline mustpeade eemaldaja

5,72 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
93 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Meie seade puhastab teie poorid eriti põhjalikult ja sügavalt, imab usaldusväärselt liigset rasu, kaitseb ja kaitseb püsivalt teie nahka mustpeade eest ning tagab värskuse ja puhtuse tunde.

Meie nahk puutub kokku paljude välismõjudega.
Päike, heitgaasid, soojendav õhk, aga ka stress või hormoonid võivad naha kvaliteeti negatiivselt mõjutada.
Tõenäoliselt teavad kõik tagajärgi: Mustpead, suured poorid või isegi akne rikuvad meie nahka ja me oleme sageli oma välimusega rahul.

Miks ma peaksin kasutama pooride puhastusvahendit? Meie pooride puhastusvahend sobib tihedalt teie kätte ning seda on kiire ja lihtne kasutada.
Kasutage pooride puhastusvahendit suurtel või väikestel nahapiirkondadel sihipäraseks pealekandmiseks tänu 5 erinevale pealekandmisele, mida saab vastavalt vajadusele hõlpsasti asendada. Seetõttu sobib meie seade tundlikule nahale, surnud nahakihtide eemaldamiseks või isegi näomassaažiks: tänu imemisvõimele näeb nahk välja pinguldatum, kuna stimuleerib vereringet ja on samal ajal rahustava toimega.
3 erinevat tugeva intensiivsuse taset võimaldavad teil valida paindlikult sõltuvalt naha seisundist, seega sobib see kõikidele nahatüüpidele.

Näo puhastamine1. Enne kasutamist puhastage nägu hoolikalt tavalisel viisil, kasutades oma tavalisi tooteid.
2. Pooride õrnaks avamiseks on kõige parem valmistada nägu näo aurusaunaga. Selleks täitke lihtsalt väike anum keeva veega ja katke pea rätikuga.

Hooldus pärast pealekandmist3. Valige õige fiksaator ja juhtige seda õrnalt mööda nägu, ilma et peaksite punetuse ja vigastuste vältimiseks liiga kaua (mitte rohkem kui 2 sekundit) ühes kohas viibima. Selleks alustage T-tsoonist (otsmik, nina, lõug) ja töötage aeglaselt väljastpoolt sisse.
5. Pärast pealekandmist puhastage seade ja kasutatud tarvikud hoolikalt ning jätkake nahahooldust nagu tavaliselt, nt kandke naha rahustamiseks ja hooldamiseks rahustavat näokreemi.

Märge: Ärge jätke pooride puhastusvahendit näo keskele, vaid libistage seda aeglaselt näo servani, nii et seda pole valus eemaldada.
Nahaärrituse vältimiseks ärge kasutage rohkem kui üks või kaks korda nädalas.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.