FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
18 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Alumiiniumfooliumteip isekatuse veekindel isolatsiooniteip

15,19 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Läbi rääkima

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
15 [2,4] tükki
Riik
Austraalia
Tootegrupp
Uus  
SKU:
PS-15025BT
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

FUNKTSIOONID
>Bränd: Prime Solutions
>Ehitatud kestma
>Kvaliteetne materjal
>Lihtne kinnipidamine
>Hea rebenemiskindlus
>Veatu viimistlus

SPETSIFIKATSIOONID
>Liim: akrüül
>Materjal: alumiiniumfoolium +liim +paber
>Liimi tüüp: vesi aktiveeritud, kuumsulam
>Funktsioon: veekindel
>Kleepuv pool: ühepoolne
>Temperatuur: -40 ~ +120 °C
>Saadaval suurused: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKETT SISALDAB
Vastavalt tellimusele

TOOTEST
Lõpetage võitlus räpase, ebausaldusväärse ja tülika kanalilindiga. Prime Solutions alumiiniumfooliumteip on uus, kaasaegne alternatiiv koduseks ja professionaalseks kasutamiseks. Meie alumiiniumfooliumteip on tugevam kui kanalilint, seda on lihtsam kasutada ja see on usaldusväärsem kõigi teie teipimisvajaduste jaoks. Seda saab kasutada peaaegu kõigel- alates tihenduskarpidest kuni plakatite paigaldamiseni kuni kinnitusseadme torudeni. See sobib suurepäraselt liikvel olevate projektide jaoks, mis vajavad kiiret lahendust.

>Prime Solutions alumiiniumfooliumteip on kerge, hõlpsasti kasutatav alumiiniumfooliumlint, mida saab ainult lõigata ja rebida. See pakub teile oma raha eest parimat väärtust, kuna seda saab hõlpsasti taaskasutada mitmes projektis, selle asemel, et kulutada palju ühekordselt kasutatavatele lintidele. See ei kahjusta ühtegi pinda, kuid samal ajal kleepub see tõhusalt enda või selle ümbruse külge.

>Alumiiniumfooliumlinte kasutatakse klaaskiust ja alumiiniumist alustatud kanaliplaadi õmblustel ja vuukidel. Kummipõhise rõhutundliku liimiga kaetud need tagavad suurepärase aurutõkke ja vastavad ebakorrapärastele pindadele. Alumiiniumfooliumlinti võib kasutada varjestamiseks ja soojusisolatsiooni katmiseks. enamgi veel, See on kasutamiseks valmis.
>Mähkige isolatsioon iga kanali ümber, nii et aurutõkke aluspind oleks väljapoole suunatud. Pitseerige iga õmblus ettevaatlikult fooliumlindiga. Jätkake piki iga kanali pikkust, tagades, et iga isolatsioonirull on kindlalt teibitud külgneva isolatsiooniriba külge.
>Alumiiniumfooliumlindid on polümeerkattega ja sobivad suurepäraselt elektrikaablite katmiseks. Teipe saab kasutada ka instrumentide, isolatsioonikaablite ja muude temperatuuritundlike elektrimaterjalide pakkimiseks.
>Prime Solutions alumiiniumfooliumteip on vastupidav, püsiv ja usaldusväärne toode, mis ei kooru maha ega rebene. Erinevalt teistest turul olevatest lintidest ei jäta see teip jääke maha ja seda saab eemaldada ilma kleepuvaid jääke maha jätmata. Lint on hea valik, kui teil on vaja tihendada ja kaitsta.
>Alumiiniumfooliumteip annab tundlikele ja õrnadele pindadele peegeldava kihi, kaitstes neid kõrgete temperatuuride, ultraviolett- ja infrapunavalguse, samuti niiskuse ja teatud kemikaalide eest. Sünteetilisest kummist kleepuv alus on mittereaktiivne, nii et saate seda rakendada mis tahes pinnale.

MÄRKUS: See toode saadetakse Austraaliast koos Austraalia-ülese kiirkullerteenusega. **Logistika/kullerteenuste tavapärase toimimise ajal (v.a häired ja ummikud) on tarneaeg suuremates linnades, alevites ja asulates asuvate aadresside puhul umbes 3-6 tööpäeva. Maapiirkonna aadresside puhul võib lisanduda paaripäevane viivitus.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.