FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Alogy nailonrihm Toote kirjeldus + Esiletõstetud

Toote tipphetked: Bränd: Alogy Mudel: nailonrihm Sobib: Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE Sobib ümbristele: 38/40/41mm Materjal: nailonrihma pikkus: 248 mm Rihma laius: 25 mm Reguleeritav vastavalt teie individuaalsetele vajadustele Lihtne kokku panna ja lahti võtta Innovatiivne ja elegantne disain Kerge ja meeldiv puudutada Kohandub randmega Pehme polsterdus juhib niiskuse eemale
Kvaliteetne *TÄHELEPANU! Alogy nailonrihm on ideaalselt kohandatud Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm) jaoks. Alogy nailonrihm on esmaklassiline toode, mis on valmistatud kvaliteetsest nailonist, mis sobib ideaalselt randmele, tagades mugavuse seadme igapäevasel kasutamisel.
Kasutusmugavus Rihm kleepub õrnalt randmele, muutes seadme igapäevase kasutamise puhtaks naudinguks. Rihm on reguleeritav vastavalt teie vajadustele tänu rihmale asetatud spetsiaalsetele kinnitusdetailidele (kangastele).
Elegantne ja praktiline Elegantse viimistluse ja detailidele tähelepanu pööramisega ei ole kell mitte ainult täienduseks teie sportlikule elustiilile, vaid leiab oma koha ka elegantsetel kohtumistel sõpradega.
Eco Small Package Oleme oma toodete pakendid disaininud nii, et see säästaks ruumi! Avastage oma mure keskkonna pärast. Vali väikepaketid!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.