FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
10 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Meil on hea meel pakkuda teile Adidas Ekit kaubamärgi rohelisi korvpallipükse erakordse hinnaga 10 € igaüks. See on aktsiate likvideerimine, mis tähendab, et saate selle kvaliteetse kauba eest suurepäraseid hindu.

Adidas Ekit korvpallipüksid on loodud mängijatele optimaalse mugavuse tagamiseks. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on need nii tugevad kui ka kerged, võimaldades põllul suurt liikumisvabadust. Nende erkroheline disain toob teie korvpalliriietusse täiendava stiili.

Kasutage seda erakordset pakkumist oma korvpallimeeskonna varustamiseks või oma spordikapi uuendamiseks. Adidas Ekit korvpallipüksid on saadaval erinevates suurustes, palun vaadake suuruse juhendit, et valida endale sobivaim.

Ärge jätke kasutamata võimalust saada kvaliteetseid korvpallipükse ületamatu hinnaga. Esitage oma tellimus kohe ja nautige kiiret ja usaldusväärset kohaletoimetamist. Kui teil on küsimusi või lisateabe taotlusi, võtke meiega kindlasti ühendust. Oleme teie käsutuses, et aidata teid teie valikul.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.