FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

A2 kõrvanööp 3 5 mm kõrvapuhastusvahend ja endoskoop 6 led

10,09 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
33 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

1080P HD juhtmeta otoskoobi kõrvavaha eemaldamise tööriist digitaalse eardoskoobi valgusega, väga lihtne ja ohutu kasutada, aitab teil kontrollida kõrvu, suud, nina või muid kehaosi igal ajal ja igal pool.
3.5 mm ohutu ja püsiv temperatuur: Selle uuendusliku kõrva endoskoobiga saate hõlpsasti eemaldada kõrvavaha või uurida kõrvapõletikke. See annab kõrge eraldusvõimega pildi, mis võimaldab teil kõrvakanalit ja kuulmekilet väga täpselt uurida. See 3,5 mm kõrva endoskoop sobib nii täiskasvanutele kui ka lastele. Ärge muretsege, kas see on kuum või külm, sisseehitatud süsteem reguleerib seda konstantsel temperatuuril.

Veekindel ja laetav USB-disain: IP67 veekindel kõrva endoskoop, sobib paremini täiskasvanutele, lastele ja lemmikloomadele. Sobib igapäevaseks puhastamiseks, kergesti puhastatavaks veega või alkoholiga pühkimiseks, lihtne ja mugav! See endoskoobi otoskoop on praktiline kõrvade, nina, suu, kurgu ja muude terviseprobleemide igapäevaseks jälgimiseks. Saate hoolitseda oma pere või sõprade ja isegi lemmikloomade tervise eest.

Hädavajalik majapidamisvahend: kui tunnete kõrvades sügelust või ebamugavustunnet, saate kõrva endoskoobiga hõlpsalt kõrva põletiku suhtes kontrollida. See on varustatud laetava 350mAh akuga pikkadeks töötundideks, kerge ja hõlpsasti kaasaskantav.

Valmistatud meditsiinilisest PC + silikoonmaterjalist, orgaanilise kvaliteediga, pehme ja silikoonist kaitsekorki saab kohandada erinevatele kõrvadele. Sobiva kaldenurgaga, mis mitte ainult ei puhasta tõhusalt kõrva vaha, vaid ei kriimusta ka kõrvakanalit. See sobib kõrvakanali sügavusega, mis võib kaitsta meie kõrvakanalit ja kuulmekilet vigastuste eest.

Omadused:1. Ülitasapinnaline 3,5mm objektiiv2. 500W pikslid, ülitundlik andur3. Traadita WiFi-ühendus, lihtne kasutada4. Innovatsioon Q-elastsed kõrvaämbrid

Spetsifikatsioonid:

Lina läbimõõt: 4,5 mm.
Fookuskaugus: 1,5-2 cm.
Pikslid: 5.0MP
Resolutsioon: 1080P
Pildiandur: COMS
Kaadrisagedus: 30 kaadrit sekundis
Ümbritseva õhu temperatuur: -10 ~ 50 ° C.
Gravitatsiooniandur: 4 telge
Valgusallikas: 6 x LED-i (5 x valge valgus, 1 x sinine valgus)
Aku maht: 250 mAh.
Laadimine Ti Ichist: 90 minutit
Tööaeg: 90 minutit.
Ooteaeg: 120 päeva
Veekindlus: (ainult objektiiv!)
Ühilduvad seadmed: enamik Androidi ja iOS-i nutitelefone ja tahvelarvuteid (ei toeta arvutis vaatamist).

Pakett sisaldab:
1 x otoskoop.5 x kõrvatropp.5 x vatitampoon3 x ketnevattampoon,5 x alkoholitampoon.1 x kõrvakanali kaitsepistik.1 x USB andmekaabel.1 x Kasutusjuhend (inglise keel pole garanteeritud).1 x hoiukast.

Märge: Enne keskkonna kasutamist kontrollige seda. Ärge kasutage toodet keskkonnas, kus keegi töötab, et vältida muhke. Seda toodet ei soovitata alla 3-aastastele lastele.

Lihtne ühendus ja kiire töö: laadige rakendus alla vaid 4 sammuga ja installige see oma seadmesse. Ühendage telefoni seadetes WiFi. Avage rakendus ja ekraanile ilmub reaalajas video. 1080P kõrva endoskoobi saate hõlpsaks kontrollimiseks paigutada hoidikusse. Salvestage peegli pildid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.