FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
18 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kas otsite NFC-kleebist, mis võib avada URL-i ja videolinke, käivitada navigeerimise teie sihtaadressile, salvestada mõned andmed või isegi käivitada muu NFC-tegevuse?

NTAG213 kiibiga õhukesed läbipaistvad NFC-kleebised on üks populaarsemaid NFC-kleebiste liike ja neid saab kasutada paberil, plastikul, klaasil, puidul või muudel mittemetalsetel alustel.

Neid saab kasutada turunduseesmärkidel, toote tuvastamiseks või isiklikuks kasutamiseks erinevate tasuta NFC-rakendustega mobiiltelefonidele.

Need NFC-kleebised on väga õhukesed ja läbimõõduga 25 mm, mis tagab kiire ja usaldusväärse töö.

Sisseehitatud NFC-kiip on tuntud NXP-kiip NTAG213, mis töötab sagedusel 13, 56 MHz ja töötab vastavalt ISO 14443 protokollile. See sisaldab 7 baiti pikkust unikaalset ID-numbrit (UID) ja 144 baiti mälu.

NFC-kiibi kodeerimine on üsna lihtne ja seda saab teha tasuta NFC-rakendustega NFC-telefonidele või ACR1252U kodeerija ja töölauatarkvaraga.

Olete teretulnud ostma laost valgeid, programmeerimata NFC-kleebiseid või saatma meile päringu trükitud NFC-kleebiste kohta, millel on teie ettevõtte logo, reklaamsisu, ID-numbrid jne.

Kui vajate suures koguses kodeeritud NFC-kiipe, on kiibi kodeerimist tootmisprotsessi ajal lihtsam teha.

NFC-kleebiseid kasutatakse laialdaselt reklaamieesmärkidel, toote tuvastamiseks ja isiklikuks kasutamiseks.

NFC-kleebised reklaami eesmärgil

Kui kleebite NFC-kleebised plakati taha, muudavad need selle interaktiivseks. Kui kasutaja skannib plakati teatud osa, avab kleebis kasutaja telefonis programmeeritud URL-i aadressi ja kasutaja saab juurdepääsu oma telefoni täiendavale esitlussisule.

Samale plakatile saate paigutada mitu NFC-kleebist ja plakati erinevad osad käivitavad erinevad toimingud. Neid alasid saab selgitada ja märkida plakati prinditud küljele tegevusele kutsuva tekstiga, näiteks "Puudutage siin videoesitluseks", "Skannige siin toote tellimiseks", "Skannige silti tehniliste üksikasjade leidmiseks" jne.

Sellise interaktiivse plakatiga saate:

- suunata klienti oma YouTube'i või muude videoesitluste juurde,
- käivitage navigeerimine oma aadressile,
- avage URL-i link täiendava reklaamsisuga
- kuvada kliendi mobiiltelefonis toote andmed tekstina (toote ID, ostukuupäev, garantii jne)
- avage mobiilirakendus või allalaadimislink Google Playsse või mõnda muusse App Store'i
- vali automaatselt telefoninumber või ava eelnevalt kirjutatud SMS
- teatage asukohast (laius- ja pikkuskraad)
- avada Tänavavaade teatud koordinaatidel
- Lisa oma kontaktandmed kliendi telefoni
- seadistage WiFi-võrk või Bluetooth-ühendus
- lisada sotsiaalvõrgustiku link
- otsige toodet konkreetse platvormiga (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube jne)
- lisage annetuste või muude maksete jaoks Bitcoini aadress
- või kasutage lihtsalt kiibi ID-d, et käivitada mõned kohandatud toimingud.

Need on standardsed NFC-funktsioonid ja nende käivitamiseks on piisavalt lihtne skannimine. Kasutajatelefonide spetsiaalset NFC-tarkvara pole vaja.

Kõige tavalisemad funktsioonid, nagu URL-i avamine, numbri valimine jne, töötavad hästi isegi erinevatel platvormidel, nagu Android ja iPhone. Mõned funktsioonid, nagu navigeerimine, võivad olla seotud konkreetse Androidi rakendusega ja ei tööta iPhone'is samamoodi. Käskude ühendamine tootjate vahel on veel pooleli ja areneb.

Programmeeritud kiibi saab parooliga lukustada ja teised volitamata kasutajad ei saa kiipi eelprogrammeerida. Nende kiipide andmete säilitamise aeg on 10 aastat.

NFC-kleebised toote tuvastamiseks

NFC-kleebiseid kasutatakse sageli toote tuvastamiseks. Need sobivad kasutamiseks mittemetalsetest materjalidest valmistatud toodetel, need on NFC-kleebiste kandmiseks piisavalt suured ja maksavad palju rohkem kui kleebis.

Kuna NFC-kiibid töötavad kuni 5 cm kaugusel, peab kleebis olema tootesse korralikult kinnitatud.

NTAG213 kiip sisaldab 7 baiti pikkust unikaalset ID-numbrit, mida saab kasutada toote ID-numbrina, ja selle mälu on 144 baiti, mis võimaldab meil salvestada 136 tähemärki andmeid, näiteks:

"ID: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:12.09.2021; Staatus: OK"

Kohandatud andmete kirjutamisel NFC-kiibile võite kasutada kohandatud võtit ja sisu peidetakse volitamata kasutajate eest.

NFC-kiipe saab kasutada ka spordivarustuse omandiõiguse tõendamiseks. Tootja saab kasutada ID-kiipi tootmise eesmärgil ja toote jälgimiseks, kasutaja saab salvestada ja lukustada omandiõiguse andmeid, näiteks:

"See purjelaud kuulub John Deepile, 2803 Pike Street, San Diego, California, 92123, USA. Kui leitakse, helistage numbril +1 858-597-5073"

Kiibi ID on paljude NFC-rakendustega alati kergesti loetav ja avalikkusele nähtav. ID-d kasutatakse tavaliselt identifikaatorina, mis ühendab toote


Lisad
Laadige fail alla technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.