FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus


KONDITSIONEER 3in1 ADLERWiol-funktsiooniga konditsioneer, millel on kõrge efektiivsus ja õhuionisatsioonifunktsioon. See seade on ideaalne, kui olete suvel väsinud kõrgetest temperatuuridest või häirib korteris kuiv õhk.

KONDITSIONEERI EELISED:3IN1 - JAHUTAMINE, PUHASTAMINE, NIISUTATUD PUUTEPANEELKAUGJUHTIMISPULT STEROWANIA3 VENTILAATORI REŽIIMID - NORMAALNE, LOOMULIK, NIGHTCOOL FUNKTSIOON - ALANDAB TEMPERATUURI, KÄIVITADES VEEPUMBA ÕHUVOOLU 220m3 / H60° HORISONTAALSE VÕNKUMISE FUNKTSIOON 0.5-7.5H2 VEEMAHUTID KÜLMUTAMISEKS ENNE KASUTAMIST VEEPAAGID TÄITKE INDICATOR4 RATTAD JA MUGAV KÄEPIDE PRZENOSZENIA6-LIITRISE VEEPAAGI JAOKS KOOS ÄRAVOOLUPISTIKUGA VEE SISSELASKEAVA 500ML / HHParemate tingimuste tagamine Meid ja meie nahka ja juukseid peaks huvitama 3IN1 kliimaseade

~ MUGAVUS JA MULTITEGUMTÖÖTLUS KÄIVAD KÄSIKÄES! Kõrge kasutegur ning jahutus-, niisutus- ja õhupuhastusfunktsioonide kombinatsioon muudavad selle turul sarnastest toodetest silma paistma! VALGUSTATUD JUHTPANEELEHITATUD 6-LIITRINE VEEPAAK, MILLEGA SEE SAAB ÕHKU TUNDIDE KAUPA JAHUTADAHUMIDIFICATION FUNKTSIOON VÕIMALDAB TEIL KUIVADEL PÄEVADEL ÕHUNIISKUST SUURENDADA3 REŽIIMID VÕIMALDAVAD TEIL TÖÖASTET VASTAVALT OMA VAJADUSTELE KOHANDADAme ei pea kõiki funktsioone korraga kasutama, vaid määrama ainult praegu vajalikud parameetrid.

~ KÕIK, MIDA VAJAD! Seade on varustatud mugava kandekäepideme ja 4 transpordirattaga. INTUITIIVNE JUHTPANEEL MUUDAB ÕIGE TÖÖREŽIIMI VALIMISE LIHTSAKSJAHUTUSNUPP VÕIMALDAB TEIL VÄLJATÕMBEÕHU TEMPERATUURI ALANDADA, AKTIVEERIDES VEEPUMBATIMERI, TÄNU MILLELE SAATE PROGRAMMEERIDA, KUI KAUA SEADE TÖÖTAB, ENNE KUI SEE ISE VÄLJA LÜLITUBKAUGJUHTIMINE HÕLPSAKS KAUGJUHTIMISEKSKätt horisontaalne võnkumine tähendab, et õhk jaotub lainetena, mitte ei keskendu ühele punktile.

KÕIGE OLULISEMAD PARAMEETRID: PINGE - 220-240V ~50HzTOOTJA - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN JUHTTOIDE - 1 x CR2025 3V KAASA ARVATUDMÜRA TASE - 53dBTOOTE MÕÕTMED (RATASTEGA) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmOriginaalpakendis tootel on juhised poleerimiseks ja paljud teised.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.