FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
8 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Osram T8 36W / 640 LUMILUX jahedad valged G13 torukujulised pirnid - täisalus 1250 ühikut

0,59 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1250 [2,4] tükki
Kogus saadaval
32000 [2,4] tükki
Riik
Läti
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Osram
Tarne aeg
14 päeva
Viimane aktualiseerimine
4 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Avastage Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White pirnide tõhusus ja kvaliteet, mis on nüüd saadaval kaubaaluste koguses 1250 ühikut. Need torukujulised pirnid, mis on mõeldud kaubanduslikuks ja tööstuslikuks kasutamiseks, annavad karge ja jaheda valge valguse värvitemperatuuril 4000K.

Igal pirnil on standardne G13 pistikupesa ja selle pikkus on 590 mm, mistõttu sobivad need mitmesuguste valgustite jaoks. Valgustustööstuse maineka tootja Osrami tootena võite LUMILUXi perekonnalt oodata järjepidevat jõudlust ja vastupidavust.

Saadaoleva koguhulgaga 32 000 ühikut oleme varustatud hulgimüügitellimuste tõhusaks käsitlemiseks. Olenemata sellest, kas varute suuremahuliste paigalduste jaoks või pidevate hooldusvajaduste jaoks, on meie inventar valmis vastama teie vajadustele.

Hinnanguline tarneaeg kestab enamikus Euroopa riikides tavaliselt 1 nädal, kuigi see võib erineda. Meie eesmärk on pakkuda sujuvat ja mugavat tarneprotsessi, mis on kohandatud teie asukoha konkreetsetele vajadustele.

Maksevõimalustega seotud päringute korral on meie meeskond ooterežiimil, et teid aidata. Püüame muuta tehinguprotsessi võimalikult sujuvaks, tagades, et saate keskenduda kvaliteetsetele valgustuslahendustele, mida otsite.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.