FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

2in1 QI 15W Magnetic MagSafe juhtmevaba induktsioonlaadija Appli jaoks

17,04 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
airpods - Apple
SKU:
67549
EAN:
5905601804741

Kontakt Helistage

2in1 QI 15W Magnetic MagSafe juhtmevaba induktsioonlaadija Appli jaoks - kirjeldus

2-in-1 QI 15W traadita laadija toote kirjeldus + põhijooned

Toote tipphetked: Toote tüüp: QI laadimisjaam Sisendvool: 5V / 3A, 9V / 2A Nutitelefoni väljundvõimsus: 15W Kõrvaklappide väljundvõimsus: 3W MagSafe Ühilduvus: Jah Liides: USB-C Sertifikaadid: CE, RoHS Suurus: Läbimõõt: 100mm, Kõrgus: 141mm Sagedus: 110-205KHz Maksimaalne laadimiskaugus: kuni 8mm Ühilduvus: Kõik seadmed, mis toetavad QI ja MagSafe laadimist Telefoni paigutus: magnetiline Komplektis: 1x dokkimisjaam, 1x USB-to-USB-C kaabel (100 cm) Laadige oma seadmeid mugavalt traadita tehnoloogiaga. Ühildub MagSafe süsteemiga. See kaitseb ühendatud seadmeid ülekuumenemise ja ülepinge eest.
Minimeerige funktsionaalse laadimisjaamaga vajalike laadimistarvikute arv miinimumini. See vahva vidin võimaldab teil laadida kõiki oma MagSafe'i nutitelefone ja Apple Airpodsi juhtmeta kõrvaklappe. Toode võimaldab teil laadida seadmeid mis tahes konfiguratsioonis - samaaegselt või täiesti eraldi.
Minimalistlik disain Lihtne, esteetiline disain, mille alumisel küljel on libisemiskindel viimistlus, sobib ideaalselt nii tööks kui ka koduks ning tänu oma väiksusele saab see koheselt oma spetsiaalse koha. Laadimisjaam ei võta teie laual palju ruumi, nii et saate selle paigutada ja kasutada vastavalt oma äranägemisele.
Kahe seadme samaaegne laadimine Laadimisjaam tagab teie mobiilseadmetes kohese aku uuendamise. QI induktiivse laadimisega saate telefoni laadida maksimaalse võimsusega 15 W või Apple Airpods 3 W juhtmeta kõrvaklappe. MagSafe'i magnetiline funktsioon töötab ainult otse teie telefoniga või korpusega, millel on sisseehitatud MagSafe magnetiline aas. * Induktiivse laadija täielikuks ärakasutamiseks soovitame ühendada see seinalaadijaga, mille väljundvõimsus on 30W (V*A) ja rohkem.
Ohutus: Kaitsesüsteem kaitseb ühendatud seadmeid ülekuumenemise ja ülepinge eest, hoides laadimise ajal pidevalt madalat temperatuuri. Seetõttu on seadmete laadijasse jätmine isegi mõneks tunniks täiesti ohutu.


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.