FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

100% orgaaniline Arabica kohvikoorija 12 oz. naturaalse kohviga

4,67 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
300 [2,4] tükki
Riik
Ühendriigid
Tootegrupp
Uus  
SKU:
PRP-US-256
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

100% ORGAANILISED ARABICA KOHVIOAD - 100% puhas ja looduslik kehakoorija peene gurmee Arabica kohviubade, Surnumere koorija ning niisutavate kookos- ja mandliõlidega.
See esmaklassiline mineraalide segu aitab vähendada tselluliidi, veenilaiendite, ekseemi, akne ja muude nahahaiguste ilmnemist. FIRM & SMOOTH - Puhas orgaaniline Arabica kohviubade koorija vähendab tselluliidi inetut välimust ning tagab sileda ja kindla jume.
Masseerides koorimist õrnalt nahka, stimuleeritakse vereringet, paraneb vereringe ning nahk on sametiselt pehme ja elastne. REMONT & KAITSE - täis antioksüdante Pure Organic Arabica Coffee Bean Scrub rikastab teie nahka ja hoiab ära naha vananemise, näiteks peened jooned, kortsud ja päikeselaigud.
Selles koorijas sisalduv kofeiin toimib veresoonte piirajana, kahandades veresooni, vähendades veenilaiendite ilmnemist ja see võib isegi heledamaks muuta tumedad ringid silmade all, tasakaalustades teie nahatooni. EXFOLIATE & CLEANSE – Orgaaniline Arabica kohvipaks koos Surnumere loodusliku soolaga, et eemaldada ketendav ja kuiv nahk ning paljastada terve, nooruslik nahk. Soola abrasiivne toime detoksifitseerib ja puhastab nahka põhjalikult, samal ajal kui nahasõbralikud õlid ja või niisutavad ja niisutavad. Saavutage pehmem tekstuur ja siledam välimus, tundes end samal ajal värskena ja noorendatuna.
GARANTEERITUD RAHULOLU - Ostke täieliku kindlusega, oleme veendunud, et meie Pure tooted on kõrgeima kvaliteediga ja turul kõige tõhusamad!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.