APRIL SAVINGS
-40%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Mida teha, et vähendada võltsingute ostmise riski?

Mida teha, et vähendada võltsingute ostmise riski?

Võltsitud kaubad on tõeline õudusunenägu kaubanduses. Selliste toodete ostmine lõpeb alati raha kaotamisega ja mõnikord ka lisaprobleemidega, mis tekitavad vajaduse neid oste riigi ametkonnale selgitada. Allpool leiate paar võimalust võltsitud kaupade ostmisest hoidumiseks.

1. Ära usalda hästi soodsaid hindu Kui bränditoote hind on absurdselt madal, siis ei ole see arvatavasti audentne toode. Hinnaklassi on keeruline kindlaks määrata, kõige parem on kontrollida jaemüügihindu ja seejärel võrrelda mitme tootevaliku hulgimüügipakkumiste hindu. Kui hind on märkimisväärselt madalam kui teistes pakkumistes ja see pole tingitud vajadusest müüa väga suurt kogust, siis on parem olla ettevaatlik.

2. Küsi ostuarvet Enamasti esitatakse teile arve nö desinfitseeritud arve vormis s. t. dokument ilma tarnija andmeteta. Sealt leiate aga toote kohta põhiteabe ja kinnituse, et tarnijal on tõesti olemas pakutav kaup.

3. Taotlege toote autentsussertifikaati. Mõned brändid atesteerivad ehk tõendavad oma tooteid, tehes sellega lihtsamaks toote audentsuse määramise... või võltsingu tuvastamise. Kui ostate luksusriideid (nt Armani) või elektroonikat mõnelt tootjalt (nt Xiaomi) võite oodata müüja poolset kinnitust, et tooted on sertifitseeritud. Ülalmainitud sammud aitavad teil vähendada võltsitud kauba ostu. Lõpetuseks mainime, et me ei aktsepteeri võltsingute müüki Merkandi-s. Kui teil tekib küsimusi kauba audentsuse kohta, siis kindlasti teavitage meie Klienditeenindust.

Autor:
Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi on rahvusvaheline hulgimüügiplatvorm kaupadele, mida pakutakse samal ajal tavalises hulgimüügis, aga ka kohtutäituritest, tootmise ja lao ülejääkidest, ettevõtte likvideerimisest, klientidele tagastatud kaupadest jne.

Eelmine sissekanne Järgmine sissekanne
Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.