FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
13 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Kaks lihtsat sammu positiivsete arvustuste suurendamiseks

Kaks lihtsat sammu positiivsete arvustuste suurendamiseks

On teada-tuntud fakt, et inimesed jagavad internetis pigem negatiivseid kommentaare. Kui kõik on korras, siis enamjaolt klient või hankija ei ütle midagi, eeldades et neil ei ole vaja teisi millestki informeerida. Aga kui midagi on läinud valesti, paneb see kirjutama. Et igal arvamustel võib olla müügile otsustav mõju, on tähtis julgustada rahulolevaid kliente postitama arvamusi ettevõtte kohta.

Kuidas sinna jõuda?

1. Hakake küsima. Vahel on kõige lihtsam lahendus ka parim lahendus. Kui sul ei ole harjumust küsida vastaspoolelt või klientidelt arvustust oma ettevõtte kohta, siis lihtsalt alusta. Paljud inimesed kirjutaksid paar sooja sõna sinu kohta kui sa võtaksid initsiatiivi ja küsiksid neilt.


2. Pakkuge vastutasuks kingitust. See on tänulikkuse žest eduka tehingu ja hästi kulutatud aja vahel. Selleks võib olla allahindlus järgmise kauba ostmisel või paar lisatoodet, mida ostja tihti ostab. Selliseid žeste võetakse väga hästi vastu ja nad näitavad, et sa tõesti hindad ja arvestad oma klientide arvamusega. Kogemusest Merkandiga on väga selgelt näha , et arvamustel on oluline mõju ostja otsuse tegemisel. Ära jäta hooletusse teenuse osutamise tähtsust ja proovi saada positiivseid kommentaare rahulolevatelt klientidelt - see tasub kindlasti ära uute ja edukate tehingute näol.

Autor:
Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi - B2B äriplatvorm

Merkandi on rahvusvaheline hulgimüügiplatvorm kaupadele, mida pakutakse samal ajal tavalises hulgimüügis, aga ka kohtutäituritest, tootmise ja lao ülejääkidest, ettevõtte likvideerimisest, klientidele tagastatud kaupadest jne.

Eelmine sissekanne Järgmine sissekanne
Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.